Mats Duell

Seniorkonsult

mats@kompetenshamnen.se
‭‭+46 73-660 32 70‬‬

Mats egna bolag heter Kompetenshamnen AB

En mycket meriterad Samverkansledare

Mats har en gedigen utbildning och stor erfarenhet av att arbeta med att få människor att prestera och samarbeta mer effektivt. Effekten av hans arbete leder till att man fokuserar på att konstruktivt och lösningsfokuserat löser uppgiften på ett optimalt sätt och inte lägger energi på det icke konstruktiva. 

Mats är lika van att coacha i det enskilda samtalet som att leda ledningsgruppens diskussioner och att leda den stora workshopen.

Mats skapar förutsättningar så att människorna med stort engagemang skapar positiva resultat långt över förväntningarna.

Spetskompetens

Att snabbt och enkelt skapa bra förutsättningar för olika människor att dra åt samma håll
Att snabbt skapa en konstruktiv arbetskultur.
Att identifiera och utveckla de viktigaste arbetsprocesserna
Att processleda möten, workshops och seminarier som genererar konkreta resultat.
Att stötta ledarskapet till att bli tydliga, konstruktiva och högpresterande.

  Många olika projekt

  Mats har varit med i många och stora projekt av många olika slag sedan 2006. Arenaprojekt, Ombyggnad av stora fastighetskomplex, Centrumprojekt, Infrastrukturprojekt och komplicerade Skolprojekt bland mycket annat. 

  Företag och verksamhet

  När det gäller verksamheter som Mats arbetet med och utvecklat finner man företag inom många olika branscher såsom Bygg & Anläggning, Medicinteknik och Läkemedel.

  Mats har även stor erfarenhet av utveckling av konsultföretag med mål att utveckla kulturen och strukturen i företaget så att man skapar kvalitetssäkrade och kommunikativa och självgående konsulter med eget driv och som kunderna ger högsta nöjdkundbetyg. 

  Uppdrag inom Vigor

   Samverkansledare Projekt Haga inom Västlänken i Göteborg